Nettisivut yritykselle

Mainostoimisto Labona Oy

Toteutamme nettisivut yrityksellesi, jotka tuottavat yhteydenottoja, kasvattavat myyntiä ja joita on helppo ylläpitää tai hallita myös itse. Meiltä saat nettisivut yrityksellesi avaimet käteen -periaatteella!

Lukuisat yritykset ovat toteuttaneet nettisivut yrityksellensä kauttamme!

Nopea tarjouspyyntö!

Mitä nettisivut maksavat? Kauanko toteutus kestää? Mitä sinulta odotetaan?

Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä

Uudet nettisivut yrityksellesi vaiko nykyisten nettisivujen kehittäminen?

Meiltä saat edustavat ja myyvät nettisivut, verkkokaupan, mobiiliapplikaatiot tai räätälöidyt järjestelmät.
Toimimme yrityksesi kumppanina digimaailman haasteiden kanssa ja autamme sinua onnistumaan!

Enemmän myyntiä nettisivujen avulla

Nettisivut ovat yrityksesi markkinointiväline. Potentiaalisille asiakkaillesi kotisivut antavat ensivaikutelman yrityksestäsi ja ovat ”myyntimiehesi maailmalle”. Tiimistämme löytyy designereita, devaajia, mainonnan ja markkinoinnin sekä sisällöntuotannon ammattilaisia. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja katsotaan miten saamme myös sinunkin yrityksesi liiketoimintaan lisää myyntiä uusien verkkosivujen avulla.

Usein kysyttyjä
kysymyksiä?

Projektin hinta vaihtelee projektin laajuuden ja vaativuuden mukaan. 

Yksinkertaiset ja informatiiviset sivut kustantavat:
850€ – 2500€.

Laajemmat ja toiminnallisuuksia sisältävät nettisivut tyypillisesti kustantavat:
2500€ – 8000€ väliltä.

Vaativimmat ja laajimmat verkkosivu tai järjestelmäprojektit arvioidaan tapauskohtaisesti. Niiden hinta määräytyy materiaalien, projektin vaativuuden, asiantuntija työmäärä sekä toiminnallisuuksien mukaan. Pyydä tarjous ja teemme sinulle reilun tarjouksen.

Projektin laajuudesta ja luonteesta riippuen nettisivut ovat julkaisuvalmiita tyypillisesti 1 – 8 kuukauden päästä projektin starttaamisesta.

Yksinkertaiset ja informatiiviset sivut voidaan saada julkaistua:
2 – 6 viikon kuluessa.

Laajemmat ja toiminnallisuuksia sisältävät nettisivut tyypillisesti julkaistaan:
2 – 4 kuukauden kuluessa

Vaativimmat projektit jotka sisältävät paljon materiaaleja, sekä toiminnallisuuksia ja asiantuntija työtä:
4 – 8 kuukauden kuluessa

Pyydä tarjous ja arvioimme sinun projektisi toimitusajan.

Hoidamme puolestasi nettisivujen julkaisun ja toimitamme sinulle ylläpitotunnukset joilla voit hallita nettisivujasi jatkossa myös itse. Solmiessasi Huoleton ylläpitopalvelusopimuksen, hoidamme tietoturva- ja järjestelmäpäivitykset, sekä ylläpidämme sivustoja puolestasi.

Kyllä. Integroimme sivustoille päivitystyökalun jolla sivustoja on helppo päivittää itse. Voit muokata tekstejä, vaihtaa kuvia, lisätä ja hallinoida sisältöä. Opastamme päivitystyökalun käyttöön.

Olemme erikoistuneet WordPress ja WooCommerce -verkkosivujen tuottamiseen. Tarvittaessa meiltä löytyy myös osaamista Shopify ja Magenton ympäriltä.

Kyllä. Rakennamme nettisivut avoimen lähdekoodin omaavan julkaisujärjestelmän ympärille. Nettisivut julkaistaan haluamallasi palvelimella, sekä omistajuus siirtyy yrityksellesi.

Saamiamme palautteita

Vivathle websites
Vivathle Oy
”Yrityksemme nettisivut toteutettiin yhteistyössä Labona Oy:n kanssa ja olemme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä. Yhteistyö sujui alusta alkaen ketterästi. Asiakkaan kohtaminen oli rentoa, mutta ammattitaitoista. Nettisivujen ulkoasu ja toteutus huomioi erittäin hyvin yrityksemme vision, tavoitteet ja toiveet. Tuotantoprosessin ajan saimme jatkuvasti infoa, apua ja ohjausta. Uudella aloittavalla yrityksellä on monta hoidettavaa asiaa, paljon uutta opittavaa ja useita eri huolenaiheita. Labonan ansiosta yrityksellämme on ollut alkutaipaleella yksi huoli vähemmän, kun verkkosivujen tuotanto ja toteutus sujuivat kitkattomasti ja ammattitaidolla. Kiitos, jatketaan yhteistyötä.”
vivathle.fi
Terveydenhoitoala
Jalkaklinikka Kristalli
”Labonalla on loistava tiimi, joka hoitaa asiakasta kunnioittavasti luotettavasti. Palvelu hyvin ystävällistä. Kaikki sujuivat paremmin mitä osasin odottaa. Sivut ovat toteutettu juuri haluamallani tavalla ja ammattimaiset. Kysymyksiin sai aina nopeasti vastauksen ja työ toteutettiin aikataulussa. Iso kiitos! Voin lämpimästi suositella kaikille Labonaa!”
jalkaklinikkakristalli.fi
www.jgarage.fi
JGarage Oy
”Labona ylitti tarpeemme ja odotuksemme! Labonalta olemme saaneet todella ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua alusta asti. Sivut ja palvelu tehdään huolella ja ajan kanssa. Asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellaan ja ne ylitettiin, sillä emme osanneet edes toivoa ja pyytää näin laajaa palvelua ja monipuolisia sivuja. Lopputulos on täydellinen.”
jgarage.fi

Huippunopeat, näyttävät ja optimoidut nettisivut!

Tuottamamme nettisivut ovat hakukoneoptimoituja. Nettisivujen optimointi on tärkeää, sivuston käyttökokemuksen ja hakukoneiden kannalta. Kukaan ei viihdy nettisivuilla, jotka latautuvat hitaasti! Google hakukone myös arvottaa optimoituja sivustoja ja tyypillisesti nostaa hakutulosten kärkeen ne sivustot missä hakukoneoptimointi on otettu huomioon.

Meiltä kaikki mitä tarvitset
onnistuaksesi verkossa

Tiimimme on toteuttanut satoja verkkosivustoprojekteja. Meiltä saat laadukkaat ja helposti päivitettävät nettisivut tai vaikka myyntiä takovan verkkokaupan. Tuotamme myös vaativimpiakin nettisivuprojekteja, joissa tarvitaan esimerkiksi kassa- tai varastonhallinta integraatioita, animaatioita, ajanvaraushallintaa, käyttäjäkohtaisia toiminnallisuuksia yms. Kysy lisää tiimiltämme. Tarjoamme ilmaisen konsultaation!

Pyydä tarjous >>

Tuotamme yrityksellesi myyntiä takovan nettikaupan, jota on helppo hallinnoida itse. Nettikauppa rakennetaan maailman johtavimman julkaisujärjestelmän ympärille (WordPress + WooCommerce), jonka ansiosta sivustosi käyttävät uusinta tekniikkaa, soveltuvat kaikille käyttölaitteille ja on skaalattavissa liiketoimintasi tarpeiden mukaan.


Tuotteet & tuoteryhmien hallintatyökalu


Pystyt lisäämään tuotteita ja tuoteryhmiä itse. Määrittele tuote, hinta, mahdolliset kampanja-alennukset, tuotekuvat ja tuotekuvaukset. Nettikaupastasi löytyy mahdollisuus myös suurten tuotelistojen lataamiseksi nettikauppaan .csv muodossa. Pystyt lisäämään jopa satoja tai tuhansia tuotteita nappia painamalla.


Tilausten ja asiakasryhmien hallintatyökalu


Asiakkaillasi voi olla mahdollisuus luoda omat asiakastilit nettikauppaasi. Tilausten ja asiakkaiden hallintatyökalun kautta pystyt selkeästi käsittelemään tilauksiasi ja koordinoimaan myyntiäsi, sekä hallinoimaan varastosi saldoa.

Kattavat maksutavat


Asennamme sinulle valmiiksi ne maksutavat joita haluat nettikaupassasi olevan käytössä.

Suosituimpia maksutapoja ovat Klarna lasku, luottokortitmaksut, Paypal tai halutessasi voit myös sallia tilausten maksamisen toimituksen yhteydessä.

 

Pyydä tarjous >>

Meiltä löydät talosta omat sisällöntuottajat, jotka kirjoittavat puhelinhaastattelun pohjalta yrityksellesi myyvää tekstiä.

Pyydä tarjous >>

Integroimme verkkosivuillesi ajanvarausjärjestelmän jota on helppo käyttää ja hallinnoida itse. Asiakkaat saavat kuittauksen tehdystä varauksesta. Voit valita haluatko saada varauksen yhteydessä maksun asiakkaaltasi tai maksaako asiakas paikan päällä. Ajanvaraushallinta taipuu yrityksesi tarpeisiin, jos esimerkiksi haluat  määritellä vastaanottoajat kellon aikojen tai viikonpäivien mukaan. 

Pyydä tarjous >>

Tuottamamme verkkosivustot ovat hakukoneystävällisiä. Tarjoamme lisäksi pitkäaikaista hakukoneoptimointia hakutulosten parantamiseksi. Hakukoneoptimoinnin ansiosta sivustoillasi on parhaat edellytykset ilmestyä hakutulosten kärkeen orgaanisesti.

Pyydä tarjous >>

Suunnittelemme yrityksellesi kaikki tarvittavat graafiset aineistot aina auto- tai ikkunateippauksista muihin brändimateriaaleihin. Tiimistämme löytyy myös media- ja mainosmaailman ammattilaisia, jotka ovat suunnitelleet lukuisten yritysten tuotelanseeraukset ja mainoskampanjat aineistoineen.

Pyydä tarjous >>

Suunnittelemme mobiiliapplikaatiot aina prototyypistä julkaisuun. Meiltä mobiiliapplikaatiot Android ja iOS käyttöjärjestelmiin. Mobiiliapplikaatio projektit katsotaan aina yhdessä asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti. Helpoiten päästään ottamaan askelia eteenpäin, kun otat meihin yhteyttä ja keskustellaan ideastasi lisää. Tarjoamme ilmaisen konsultaation!

Pyydä tarjous >>

Oli sitten yritykselläsi toiminnanohjausjärjestelmä, varastonhallinta- tai vaikkapa kassajärjestelmä. Hoidamme vaadittavat integraatiot avaimet käteen periaatteella.

Pyydä tarjous >>

Tiimistämme löytyy pitkäaikaista ja ammattitaitoista kokemusta media- ja markkinointialalta. Suunnittelemme ja toteutamme yrityksellesi kampanjan joka ei jää huomaamatta.

Pyydä tarjous >>

DIGI voi olla myös
täysin HUOLETONTA!

Tarjoamme nettisivuasiakkaillemme Labonan Huoleton™ ylläpitopalvelusopimusta, joka pitää sisällään webhotellin, tietoturva- ja järjestelmäpäivitykset. Pienimuotoiset muutokset nettisivuille ja domainosoitteen. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia digiasioista julkaisun jälkeenkään.

Labonan Huoleton™ ylläpitopalvelusopimus
alk. 29€/kk + alv.

Valmiina auttamaan!

Ani Antila

Avainasiakaspäällikkö

Melina Lehtinen

Projektipäällikkö

Emilia Päivärinta

Verkkosivujen tuotanto

Daniel Suikkanen

Verkkosivujen tuotanto & graafinen suunnittelu

Pyydä tarjous nettisivuista

Nettisivut yritykselle | Digitoimisto Labona Oy