Myynti & asiakaspalvelu | 044 974 7108

Verkkosivut yritykselle
Hinta alkaen 650€

Toteutamme yrityksellesi verkkosivut, jotka tuottavat yhteydenottoja, kasvattavat myyntiä ja joita on helppo ylläpitää tai hallita myös itse. Meiltä saat verkkosivut yrityksellesi avaimet käteen -periaatteella!

Asiakkaidemme verkkosivuja

www.lrle.fi

Uudet verkkosivut vaiko nykyisten verkkosivujen päivittäminen?

Meiltä saat edustavat ja nopeasti latautuvat verkkosivut tarpeidesi mukaan.
Toimimme yrityksesi kumppanina digimaailman haasteiden kanssa ja autamme sinua onnistumaan!

Nopeat, näyttävät ja optimoidut verkkosivut yritykselle!

Tuottamamme verkkosivut ovat hakukoneoptimoituja. Verkkosivujen optimointi on tärkeää, sivuston käyttökokemuksen ja hakukoneiden kannalta. Kukaan ei viihdy nettisivuilla, jotka latautuvat hitaasti! Google hakukone myös arvottaa optimoituja verkkosivuja ja tyypillisesti nostaa hakutulosten kärkeen ne verkkosivut missä hakukoneoptimointi on otettu huomioon.

DIGI voi olla myös
täysin HUOLETONTA!

Tarjoamme verkkosivuasiakkaillemme Labonan Huoleton™ ylläpitopalvelusopimusta, joka pitää sisällään webhotellin, tietoturva- ja järjestelmäpäivitykset. Pienimuotoiset muutokset verkkosivuille ja domainosoitteen .fi -päätteellä. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia digiasioista julkaisun jälkeenkään.

Labonan Huoleton™ ylläpitopalvelusopimus
alk. 19€/kk + alv.

Enemmän myyntiä verkkosivujen avulla

Verkkosivut ovat yrityksesi markkinointiväline. Potentiaalisille asiakkaillesi verkkosivut antavat ensivaikutelman yrityksestäsi ja ovat ”myyntimiehesi maailmalle”. Tiimistämme löytyy designereita, devaajia, mainonnan ja markkinoinnin sekä sisällöntuotannon ammattilaisia. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja katsotaan miten saamme myös sinunkin yrityksesi liiketoimintaan lisää myyntiä uusien verkkosivujen avulla.

Saamiamme palautteita

”Yrityksemme nettisivut toteutettiin yhteistyössä Labona Oy:n kanssa ja olemme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä. Yhteistyö sujui alusta alkaen ketterästi. Asiakkaan kohtaminen oli rentoa, mutta ammattitaitoista. Nettisivujen ulkoasu ja toteutus huomioi erittäin hyvin yrityksemme vision, tavoitteet ja toiveet. Tuotantoprosessin ajan saimme jatkuvasti infoa, apua ja ohjausta. Uudella aloittavalla yrityksellä on monta hoidettavaa asiaa, paljon uutta opittavaa ja useita eri huolenaiheita. Labonan ansiosta yrityksellämme on ollut alkutaipaleella yksi huoli vähemmän, kun verkkosivujen tuotanto ja toteutus sujuivat kitkattomasti ja ammattitaidolla. Kiitos, jatketaan yhteistyötä.”

Vivathle Oy / Virva

vivathle.fi
”Vaikutuimme todella nähdessämme ensimmäistä kertaa uusien nettisivujen vedoksen. Vaikutuksen teki myös nopea toimitusaikataulu. Voimme lämpimästi suositella palveluanne myös muille yrittäjille!”

Latauspistemedia / Niina

https://latauspistemedia.fi/
”Labona ylitti tarpeemme ja odotuksemme! Labonalta olemme saaneet todella ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua alusta asti. Sivut ja palvelu tehdään huolella ja ajan kanssa. Asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellaan ja ne ylitettiin, sillä emme osanneet edes toivoa ja pyytää näin laajaa palvelua ja monipuolisia sivuja. Lopputulos on täydellinen.”

- JGarage Oy / Mari

www.jgarage.fi
”Labonalla on loistava tiimi, joka hoitaa asiakasta kunnioittavasti luotettavasti. Palvelu hyvin ystävällistä. Kaikki sujuivat paremmin mitä osasin odottaa. Sivut ovat toteutettu juuri haluamallani tavalla ja ammattimaiset. Kysymyksiin sai aina nopeasti vastauksen ja työ toteutettiin aikataulussa. Iso kiitos! Voin lämpimästi suositella kaikille Labonaa!”

- Jalkaklinikka Kristalli / Krista

www.jalkaklinikkakristalli.fi

Valmiina auttamaan!

Ani Antila

Avainasiakaspäällikkö

Melina Lehtinen

Projektipäällikkö

Emilia Päivärinta

Verkkosivujen tuotanto

Daniel Suikkanen

Verkkosivujen tuotanto & graafinen suunnittelu

Pyydä tarjous

Nettisivut yritykselle | Digitoimisto Labona Oy